alb
Image module

NUMRI EMERGJENT PËR ATA QË DYSHOJNË SE JANË TË INFEKTUAR ME CORONAVIRUS

038 200 80 800

APO KONTAKTONI SHËRBIMIN ALO KOMUNA NË LINJEN TELEFONIKE APO NË WHATSAPP DHE VIBER

0800 19 200

Image module
Viber
Statistika për Koronavirus në

KOSOVË

5617

Të infektuar

2811

Të shëruar

130

të vdekur

PRIZREN

413

Të infektuar

246

Të shëruar

19

të vdekur
Image module