SHËRBIMET SHËNDETËSORE SHTESË

MJEKËSIA FAMILJARE ONLINE, shërbim i ri i cili do vazhdojë edhe pas pandemisë në formë dhe sistem operativ të digjitalizuar.
Të nderuar qytetarë të Komunës së Prizrenit!
Duke respektuar rekomandimet e IKSHPK-së, për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19 dhe për t’u kujdesur për shëndetin tuaj, Drejtoria e Shëndetësisë në bashkëpunim me QKMF-në ka marrë vendim që secila Qendër Shëndetësore e Mjekësisë Familjare të ketë në dispozicion një numër kontaktues telefoni, të cilit do t’i drejtoheni për ankesat tuaja shëndetësore, ne qoftë se keni simptome të kësaj sëmundje.
Më poshtë i keni të shënuara të gjitha numrat kontaktues varësisht nga rajoni të cilit i përkisni.
Duke uruar që të gëzoni shëndet, shpresojmë të kalojë sa më shpejt kjo gjendje.
Ju faleminderit për mirëkuptim!
1.QKMF kati i parë 045 273 001
2.QKMF kati i dytë 045 273 003
3.QMF 1(ish ambulanca e vjetër) 045 273 005
4.QMF Lakuriq 045 273 009
5.QMF Kurilla 045 273 011
6.QMF Arbanë 045 273 018
7.QMF Piranë 045 273 019
8.QMF Gjonaj 045 273 022
9.QMF Romajë 045 273 024
10.QMF Zhur 045 273 025
11.QMF Hoqe e qytetit 045 273 026
12.QMF Korishë 045 273 031
13.QMF Jeta e re 045 273 037
14.QMF Reçanë 045 273 039
15.QMF Tusuz 045 273 044
16.QMF 11 Marsi 045 273 045
17.QMF Bajram Curri 045 273 048